Communiceren met anderen is vaak niet zo makkelijk als je zou willen. Gelukkig zijn er verschillende apps die je kunnen helpen om beter te communiceren. In dit artikel bespreken we vijf van deze apps. Op deze manier weet je precies welke app het beste bij jouw situatie past.

WhatsApp

In de eerste plaats hebben we WhatsApp. Dit is een app die bijna iedereen wel kent en gebruikt. WhatsApp is een app waarmee je berichten, foto’s, video’s en stemberichten kunt versturen. Ook kun je met WhatsApp bellen, maar hiervoor heb je wel internet nodig. Eén van de voordelen van WhatsApp is dat het gratis is om te gebruiken en overal ter wereld beschikbaar. Daardoor is het een ideale app om te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld met vrienden of familie in het buitenland wilt communiceren.

Slack

In de tweede plaats is er Slack. Slack is een app die vooral gebruikt wordt door bedrijven, maar ook steeds meer particulieren zijn hiermee aan het werk. Slack is een soort chatprogramma waarmee je kunt communiceren met anderen. Je kunt berichten versturen, maar ook audio- en videochatten. Ook kun je in Slack bestanden delen en samenwerken aan projecten.

Gmail

De volgende app is Gmail. Gmail is een e-mailprogramma waarmee je berichten kunt versturen en ontvangen. Ook kun je in Gmail bijlagen toevoegen en contactpersonen opslaan. Eén van de voordelen van Gmail is dat het heel gebruiksvriendelijk is. Ook kun je makkelijk filteren wie welke e-mails krijgt, zodat je niet overspoeld raakt met mail. Het is dan ook geen wonder dat Gmail één van de meest populaire e-mailprogramma’s is.

Telegram

Na Gmail is er Telegram. Telegram is een app waarmee je berichten zowel kunt versturen als ontvangen. Ook kun je in Telegram groepsgesprekken aanmaken en foto’s, video’s en bestanden delen. Eén van de voordelen van Telegram is dat het heel snel is. Ook kun je met Telegram bellen, maar hiervoor heb je wel internet nodig.

Zoom

Als laatste hebben we Zoom. Zoom is een app waarmee je audio- en videochatten kunt. Ook kun je in Zoom scherm delen en online vergaderingen houden. Eén van de voordelen van Zoom is dat het heel gebruiksvriendelijk is. Ook kun je het gratis gebruiken, maar er zijn wel beperkingen qua aantal gebruikers en duur van de gesprekken.

Al met al zijn dit vijf apps die je kunnen helpen bij het communiceren met anderen. Kies de app die het beste bij jouw situatie past en probeer hem eens uit! Misschien ontdek je wel een nieuwe manier van communiceren die je heel erg fijn vindt.

Comments are closed.